villanybojler hőkorlátozó csere - Budapest 0-24

1141 Budapest, Szugló utca 82.

villanybojler hőkorlátozó csere
A Hajdú villanybojler hőkorlátozó csere minden esetben szakembert kíván. A hőkorlátozó a villanybojler biztonsági eleme, emiatt kiemelkedő fontossággal bír. A hőkorlátozó 110 Celsius fok hőmérséklet elérése esetén azonnal lekapcsol és a túlfűtést valamint a víz begőzösödését megakadályozza. Amennyiben újfajta hőkorlátozó van a villanybojlerben, úgy a villanybojler oldalán elhelyezett két fekete fül megnyomása esetén a rendszer újra indítható. Természetesen ez nem jelent végleges megoldást, hiszen valami miatt a hiba fellépett. A visszakapcsolás után azonnal hívni kell a villanybojler javításra a szakembert és lehet, hogy a hőkorlátozás csere elkerülhetetlen lesz.

A hőkorlátozó cseréjére legtöbbször azért kerül sor, mert a rendszeres karbantartás elmaradt. Évente a víztérben megtalálható anódot ki kell cserélni, hiszen ez védi villanybojlerünket a korrózió ellen is. Amikor a hegesztéseknél vagy az esetleges gyengébb pontoknál a tartály kilyukad, akkor a szivárgó víz elérheti a hőkorlátozót is. A hőkorlátozó csere ilyenkor elkerülhetetlen. Magas páratartalmú helyiségek esetén gyakori a párásodás, ami miatt zárlat is keletkezhet. Semmi esetre se próbáljuk meg, mi magunk orvosolni a problémát és még véletlenül se szedjük le a védőburkolatot. Zárlat esetén is a hőkorlátozó cserével kell számolnunk. A Hajdú gyár az aktuális igényeknek megfelelően ma már új hőkorlátozót gyárt, ezért a hőkorlátozó csere aktuálissá válhat. Az új hőkorlátozó beszerelésével a továbbiakban sokkal egyszerűbb lesz a villanybojler szervizelése.

villanybojler hőkorlátozó csere képek:

villanybojler hőkorlátozó csere 1.
villanybojler hőkorlátozó csere 2.
villanybojler hőkorlátozó csere 3.
villanybojler hőkorlátozó csere 4.
villanybojler hőkorlátozó csere 5.


Milyen villanybojler márkákat javítunk? MINDENT! Cégünk szakemberei az összes létező márkát meg tudják javítani és be tudnak hozzá szerezni alkatrészeket. Igazából, az a lényeg, hogy javítunk és cserélünk márkától teljesen függetlenül Budapesten és környékén!


(A képek csupán illusztrációk.)