villanybojler melegvízcső cseréje - Budapest 0-24

1141 Budapest, Szugló utca 82.

villanybojler melegvízcső cseréje
A gyorsan fogyó melegvíz már jelzi számunkra, hogy elérkezett a villanybojler melegvízcső cseréjének időpontja. Minden szakember a villanybojler áramtalanításával kezd ennél a munkálatnál is. Minden villanybojler szerelés első lépése a biztonságos szerelés feltételeinek megteremtése. Másik fontos lépése a villanybojler melegvízcső cseréje során a teljes víztelenítés elvégzése. Ha nem kívánunk szakembert hívni a feladatra, akkor érdemes menet közben fényképeket készíteni, hogy az összeszereléssel se legyen majd gond és minden visszakerüljön az eredeti helyére. Szerelési tapasztalat nélkül nem javasolt a villanybojler melegvízcső cseréjébe belevágni. A vízleengedést még véletlenül se a kombiszelepen keresztül végezzük el, mert ha így teszünk, az esetleges vízkő darabok teljesen eldugítják a szelepet. A szelep ezután már képtelen lesz ellátni eredeti feladatát és annak cseréje is szükségessé válik.

A villanybojler melegvízcső cseréje igen bonyolult feladat, hiszen a villanybojler belsejében, a tartályban található meg. Ez az alkatrész felel azért, hogy mindig a legmelegebb vizet adja a villanybojler használat közben. A melegvízcső a villanybojler aljától elér egészen a tetejéig, hogy el tudja látni ezt a feladatot. Ha a cső megsérül, vagy esetleg eltörik, akkor a hideg és a melegvíz összekeveredik, ezáltal azt az érzetet kelti, hogy hamar kifogy a villanybojlerből a melegvíz. A villanybojler melegvízcső cseréje a melegvíz csatlakozó csövön keresztül történhet meg. Csak a vízoldali csatlakozás flexi csöveinek a leszerelése után lehet elkezdeni a csere folyamatát. Mindig figyeljünk oda, hogy megfelelő méretű csövet válasszunk, amely illeszkedik a villanybojler űrtartalmához. Ha mindent jól előkészítettünk, akkor végezhető csak el a villanybojler melegvízcső cseréje.

villanybojler melegvízcső cseréje képek:

villanybojler melegvízcső cseréje 1.
villanybojler melegvízcső cseréje 2.
villanybojler melegvízcső cseréje 3.
villanybojler melegvízcső cseréje 4.
villanybojler melegvízcső cseréje 5.


Milyen villanybojler márkákat javítunk? MINDENT! Cégünk szakemberei az összes létező márkát meg tudják javítani és be tudnak hozzá szerezni alkatrészeket. Igazából, az a lényeg, hogy javítunk és cserélünk márkától teljesen függetlenül Budapesten és környékén!


(A képek csupán illusztrációk.)