Hajdu villanybojler hőkorlátozó - Budapest 0-24

1141 Budapest, Szugló utca 82.

Hajdu villanybojler hőkorlátozó
A villanybojler hőkorlátozó és a hőkioldó elektronika elektromos bekötése olyan feladat, amelyet jó, ha szakemberre bízunk. A villanybojler hőkorlátozó fontos alkatrésze a villanybojlernek, hiszen biztonsági elem. A hőfokszabályozó elektronika meghibásodása esetén 110 Celsius fok elérésénél kapcsol be. A túlfűtésért és a begőzösödésért felel. Ma már a villanybojler hőkorlátozó modernebb változata található meg a villanybojlerekben, amely a villanybojler oldalán található két fekete füllel kapcsolható. A reteszt természetesen vissza is kapcsolhatjuk, de az biztos, hogy a villanybojler hőkorlátozó hibát jelez.

A villanybojler hőkorlátozó elektromos bekötése otthoni körülmények között tilos és életveszélyes, hiszen áramütést okozhat. A villanybojler hőkorlátozó meghibásodása esetén csak úgy juthatunk hozzá a hőkorlátozóhoz, ha az összes elektronikus alkatrészt kiszereljük a villanybojlerből. Aki nem ért a villanyszereléshez, az neki se fogjon a feladatnak. A hőkioldó elektronika elektromos bekötése szintén veszélyes feladat és a régi villanybojlerek elektronikája teljesen másképpen üzemelt. Ma már a villanybojler hőkorlátozó és a hőfokszabályozó egy egységen belül található meg. Kábeleket ma már nem nagyon fogunk találni, hiszen az új elektronika teljesen másképpen néz ki. A modern típusnak is megmaradt az a hátránya, hogy a párásodást és az aktív vizesedést nem annyira kedveli. A tömítésre kell nagyon odafigyelni, ami a fűtőszál alatt található meg és ezt kell sűrűn megnézni, hogy a tömítetlenség miatt a vízcsöpögés nehogy zárlatot okozzon.

Hajdu villanybojler hőkorlátozó képek:

Hajdu villanybojler hőkorlátozó 1.
Hajdu villanybojler hőkorlátozó 2.
Hajdu villanybojler hőkorlátozó 3.
Hajdu villanybojler hőkorlátozó 4.
Hajdu villanybojler hőkorlátozó 5.


Milyen villanybojler márkákat javítunk? MINDENT! Cégünk szakemberei az összes létező márkát meg tudják javítani és be tudnak hozzá szerezni alkatrészeket. Igazából, az a lényeg, hogy javítunk és cserélünk márkától teljesen függetlenül Budapesten és környékén!


(A képek csupán illusztrációk.)