villanybojler szerelés árak | villanybojler szerelő fix áron.

1141 Budapest, Szugló utca 82.

Mennyibe kerül egy villanybojler beszerelése, javítása?

A villanybojler javítási és csere avagy újonnan való beszerelési árát különböző tényezők befolyásolhatják: a szolgáltatás nehézsége, a készülék típusa, a szükséges teljesítmény stb.

Először pár szóban a villanybojler árakról: A villanybojler árak nagyon széles skálán mozognak, mert sok mindentől függ egy villany, gáz, olaj stb.. villanybojler ára. Ezért mindenképp el kell dönteni még a vásárlás előtt, vagy a csere korszerűsítés előtt, hogy mire is van szükségünk.

Első szempont a kihasználtság kérdése: amennyiben csak egyedül vagyunk és nem tervezünk egy 5 gyermeket vagy vendéget tartósan sokáig magunknál tartani, úgy nem érdemes 200 literes villanybojlert vennünk, mert sosem fog megtérülni az ára. Azaz a villanybojler vásárlás előtt gondosan végig kell gondolnunk, hogy mennyi vizet fogunk használni a távoli jövőben és milyen gyakran. Azért nem mind1 mert a víz felfűtésének ára van és a karbantartás is költségbe kerül.

A másik szempont a márka kérdése: a Hajdu villanybojlereket mindenki ismeri mert 20 éve a piacon van. Megbízható és folyamatosan lehet találni hozzá alkatrészeket, mert a gyártó folyamatosan készíti. Ennek azért ára is van, mert a Hajdu villanybojlerek ára azért a versenytársaikhoz képes magasabb. A másik ismertebb villanybojler fajta a Ariston villanybojlerek. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik márka árát akarja vagy tudja megfizetni.

A harmadik szempont a jelenlegi rendszer: Nem mind1, hogy jelenleg hogyan fűtünk a lakásban, mert sok olyan megoldás létezik, ami a meglévő rendszerre ki lehet alakítani és olcsóbban kijön a víz melegítése.

Érdemes lehet a következő dolgokat utánanézni akit érdekel komolyabban a villanybojler kialakításának árai: hibrid megoldások, kombinált vízmelegítők, okos villanybojler, napkollektor, hőszivattyú, napelem kötése villanybojlerre.

Fontos: a weboldalon feltüntetett árak nem tényleges árak, csak tájékoztató jellegel vannak feltüntetve. A feltüntetett tájékoztató jellegü árak az AFA-t sem tartalmazzák.


Milyen villanybojler márkákat javítunk? MINDENT! Cégünk szakemberei az összes létező márkát meg tudják javítani és be tudnak hozzá szerezni alkatrészeket. Igazából, az a lényeg, hogy javítunk és cserélünk márkától teljesen függetlenül Budapesten és környékén!


Mennyibe kerül egy villanybojler csere, új villanybojler bekötése?

Egy egyszerű villanybojler bekötésének az ára 10-30ezer forint kőrül mozog. Ehhez az összeghez azonban hozzá kell számolni olyan kiadásokat mint a kiszállási díj és a sürgősségi díj ha kéri valaki. Plusz költség lehet még a régi villanybojler elszállítása és a rendszer csere (Pl: gázról villanyra) esetén a szükséges munkálatok pl: kémény befedés stb..

Anyagköltséggel is járhat még a villanybojler csere pl ha biztonsági szelepet is be kell kötni, annak darabja 5ezer forint. A bekötő cső ára 2ezer forint kőrül szokott mozogni és a sarokszelep pedig szintén 2-3ezer forint. Ezeket a kiadásokat abban az esetben kell bekalkulálni, ha a villanybojlerhez ezeket nem vettük meg előre.

Gyakran szokták kérni tőlünk, hogy hozzuk el az új villanybojlert, mert nincs mivel elhozni az áruházból és a szállítás álltalában sokkal drágább mint nálunk. Mivel úgy is megyünk szerelni vagy cserélni, így mi olcsóbban szállítjuk az új villanybojlert mint egy futárszolgálat.

A villanybojlerek karbantartásának, javításának az árai:

A Hajdu villanybojlerekre igaz, hogy 20 évet is képesek működni zökkenőmentesen. Ezt kb mindenki tudja, de azt nem, hogy ehhez azért oda kell figyelni rá és néha el kell végezni pár fontos karbantartási műveletet. Amennyiben értünk hozzá és 100%-osan tisztában vagyunk magunkban, hogy ha hozzányúlunk akkor tuti lesz melegvíz 1 óra múlva is. Akkor mindenki meg tudja magának ezeket csinálni anyagköltségen.

A következő karbantartási műveleteket kell elvégezni 1-3 évente, ahhoz hogy 20 évig kibírja a villanybojler:
  • villanybojler biztonsági szelepének a tisztítása
  • Vízkőtelenítés
  • Anód, fűtőszál csere
  • Tömítések cseréje
  • Hőfokszabályzó, nyomáscsökkentő beállítás

Összeségében ha villanybojler cseréről van szó:

Nagyon nehéz előre kalkulálnunk úgy, hogy nem tudjuk mit szeretne a kedves vevő de átlagosan 50ezer forint kőrül szokott mozogni a teljes szolgáltatásunk ha cseréről van szó. Azonban ez nagyon sok mindentől függ, amit fentebb lehet olvasni.

Összeségében ha villanybojler szerelésről van szó:
Ahogy fentebb látható ha alkatrészre van szükség, akkor annak a költsége illetve a kiszállási díjjal kell számolni. A szerelési költség pluszban tízezer forint és húszezer forint között lehet. Így számolva 10-20ezer forint között mozog egy villanybojler szerelés átlagosan.

Elérhetőség Vészhívó számunk: 06 (30) 894 - 2000